MATI SUSHI AARSTELAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mati Sushi Aarstelaar. Meer weten? Ontdek meer

7 okt 2022 om 14:56 Super snel geleverd en verse sushi! De moeite waard
23 sep 2022 om 19:36 Voor de 2e keer onze lunch hier besteld! Nog steeds super lekker en snelle levering, wij zijn helemaal fan!!!
23 sep 2022 om 17:58 Bezorger heeft niet 1 woord gesproken
5 sep 2022 om 12:03 de avocado in mijn sushi was nog niet rijp en had vieze plekken er in, waardoor het totaal niet eetbaar was de noedels waren deze keer ook anders
2 sep 2022 om 9:06 vlees leek wel gekookt, helemaal uitgedroogd bezorging een half uur te laat
1 sep 2022 om 22:05 Vers, grote porties, goed gekruid. De pokebowls zijn zeker voldoende. Ik koos eentje met zalm-tonijn. Er zit een pikante saus bij. Ik vind die heel lekker, maar je moet wel tegen pikant kunnen.
1 sep 2022 om 20:12 Geen wasabi, verschillende rollen met nauwelijks vis op en dus bijna enkel rijst. Teleurstellend
27 aug 2022 om 23:35 Eten was top!! Lekker en warm 'dragon eyes' aanrader!
24 aug 2022 om 21:01 Eten was snel geleverd. Helaas zat er een zwart kort haar in mijn eten. Minder leuk maar ben meestal tevreden.
21 aug 2022 om 20:53 heel snelle levering!
21 aug 2022 om 15:19 Alles ok ! Bezorging vroeger dan beloofd en dat op een zaterdagavond : bravo !